Regulile Casei Buon Gusto Sibiu

REGULILE CASEI BUON GUSTO SIBIU-

In calitate de gazde,ne dorim sa aveti parte de un sejur cat mai placut la Pensiunea Buon Gusto Sibiu si totodata sa ne asiguram ca toate serviciile oferite,indeplinesc asteptarile dvs. ca si client.

Unitatea noastra este o afacere de familie ce activeaza printr-o firma SRL si functioneaza dupa normele legislative aflate in vigoare in Romania.

Informatiile prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele unei bune functionari a pensiunii,in conditii civilizate,conform normelor legale. Documentul este aplicabil tuturor oaspetiilor,ce beneficiaza de orice serviciu oferit de pensiunea noastra.

Unitatea noastra isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website,precum si Regulile Casei,fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea,va invitam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termeni si Conditii, pe care a-ti agreat sa le respectati.

 *** Politica de cazare ***

 1. Cazarea in pensiunea noastra se face prezentand actul de identitate si/sau pasaport pentru inregistrare si pentru eliberarea cheii aferente camerei rezervate. Receptia are dreptul de a solicita actul de identitate la toate persoanele ocupante ale camerei si totodata de a cere un certificat de nastere a copilului (exemplar copie) in caz de nedeclarare a varstei acestuia. Din momentul preluarii cheii de la receptie,oaspetele are obligatia legala de a raspunde pentru camera rezervata.
 2. Tarifele pentru cazare si suplimente sunt afisate la receptia pensiunii in LEI si in EURO,impreuna cu cursul euro practicat de unitatea noastra si toate taxele aferente.
 3. Plata se efectueaza la sosirea dvs. la receptie si orice supliment necesar este calculat de catre unitatea noastra. Puteti opta plata numerar sau cu card. In cazul in care se doreste factura fiscala,avem rugamintea sa informati receptia asupra acestui lucru si sa furnizati toate datele necesare in vederea emiterii de document. Documentul se elibereaza urmatoarea zi.
 4. Micul dejun este servit doar pe baza de precomanda ferma la cererea clientului inainte de sosire,cel tarziu la check in. Programul standard de servire este zilnic intre orele 08:00 - 09:30.Orice modificare de program va este adusa la cunostiinta direct la receptia unitatii. In cazul in care aveti anumite alergii,intolerente sau un alt regim alimentar, rugam sa informati acest lucru la receptia pensiunii,in caz contrar unitatea nu este raspunzatoare pentru aceasta situatie si servind ceea ce este disponibil in ziua curenta,nefiind posibila realizarea de modificari ulterioare.
 5. Check in: 14:00-18:00 / Check out: 08:00-11:00

 *Exprimat in ore locale. In functie de disponibilitatea la sosire,camera poate fi furnizata mai devreme de ora de check in,insa unitatea nu poate garanta sau confirma acest aspect anticipat.

*Rezervarea este garantata de unitate pana in ora 18:00  a zilei de sosire si necesita confirmare de la receptie pentru valabilitatea acestuia. 

* Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 11:00 pot lasa bagajele la receptie,pana la ora 18:00 fara costuri suplimentare. Pentru bagajele lasate la receptie mai mult de 24 de ore se vor percepe cheltuieli de depozitare. In cazul in care, bagajele oaspetiilor raman si dupa check out de la ora 11 in camera,acestia vor plati o taxa suplimentara de utilizare a camerei conform tarifelor afisate la receptie pe camera.

 

  *** Politica de cazare copii,oaspeti suplimentari si PATURI SUPLIMENTARE ***

GRATUIT: Un copil cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 ani inclusiv,beneficiaza de gratuitate la cazare cand sunt folosite paturile existente. Precizam ca anumite camere nu beneficiaza de aceasta gratuitate.

---Un copil cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani,gazduit impreuna cu parintii se va percepe un tarif denumit supliment copil in valoare de 45 ron,fara asigurarea unui pat suplimentar in camera.

---Un copil peste varsta de 6 ani fie se acorda pat suplimentar sau alt tip de camera potrivita cerintelor,in functie de posibilitate si disponibilitatea la sosire.

---Patul suplimentar este la costul de 60 ron/ps/npt si necesita confirmare receptie,inainte de sosirea oaspetului la pensiune cu cel putin 48 ore.

---Patut copii pana la varsta de 2 ani este la costul de 40 ron/npt si necesita confirmare receptie,inainte de sosirea oaspetului la pensiune cu cel putin 48 ore.

---Copii cu varsta de 14 ani impliniti vor fi tarifati in conditii de adult.

  *** Accesul,cazare si spatiile comune ***

 1. Pensiunea noastra nu dispune de lift,prin urmare accesul la etajul I la camere se efectueaza exclusiv pe scari.Mentionam ca unitatea dispune si de 3 (trei) camere la parter,pentru cei ce necesita si doresc un acces mai facil.
 2. Tratati cu grija dotarile si ambianta spatiilor pensiunii.
 3. In cadrul unitatii rugam sa respectati un program de liniste intre orele 23:00 - 07:00 atat pentru dvs. cat si din respect pentru ceilalti oaspeti ai pensiunii. Precizam ca pentru cei ce nu respecta o regula de buna purtare si conduita, unitatea isi aloca dreptul legal de selectare a clientelei,inclusiv prin intreruperea furnizarii de servicii de cazare.
 4. Pensiunea nu dispune de locuri de parcare in curtea interioara,exceptie facand motocicletele,cu mentiunea ca necesita o informare prealabila transmisa pensiunii prin e-mail sau telefonic. Parcarea fiind publica, va rugam sa parcati autoturismele doar in locurile special amenajate. Unitatea noastra nu isi asuma raspunderea pentru orice pagube produse la autovehiculul dvs. sau parcare necorespunzatoare.

 

*** Mentiuni importante ***

 1. Tarifele prezentate pe diferite site-uri sunt cu titlu consultativ si pot varia in functie de perioada dorita si selectata. Pensiunea noastra practica tarife afisate la receptia pensiunii si pe diferite site-uri specializate, insa pentru confirmarea tarifului, va rugam sa ne contactati direct la receptia pensiunii a numarul 0751 479 640 sau ne puteti scrie un mesaj la adresa pensiunea.buongusto@yahoo.com .
 2. Pentru rezervari directe sau anumite rezervari,unitatea isi acorda dreptul legal de a proceda prin solicitare plata in avans,conform conditiilor comunicate de receptia unitatii. Orice plata se efectuaza doar pe baza de factura proforma emisa de unitate,impreuna cu Termeni si Conditii.
 3. Tarifele pot fi modificate de catre unitatea noastra,fara notificare in prealabil.
 4. Unitatea noastra isi rezerva dreptul de a practica si aplica tarife separat fata de cele standard,in anumite zile,evenimente,inclusiv in perioada de weekend, Sarbatori legale/religioase,conform ofertelor.
 5. Unitatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile expuse pe diferite platforme si cu care nu dispunem un contract de colaborare valabil si legal sau orice alt document legal justificativ.
 6. Unitatea noastra isi rezerva dreptul legal de a selecta clientela si de refuza clientii care utilizeaza un limbaj si/sau un comport neadecvat la adresa directa/indirecta a noastra.
 7. Unitatea noastra isi rezerva dreptul legal de a nu onora rezervariile care nu sunt respectate si corecte.