Ultimele bilete pentru Concertul de Crăciun al Johann Strauss Ensemble, din Viena

Doar câteva bilete au mai rămas în vânzare pentru concertul orchestrei vieneze Johann Strauss Ensemble, programat la Sibiu în data de 13 decembrie 2015. Aceste ultime bilete mai pot fi achiziționate de la sediul redacției Turnul Sfatului, cele puse în vânzare la Agenția Teatrală de pe strada Nicolae Bălcescu fiind epuizate.

Pentru concertul de la Sibiu de anul acesta, instrumentiștii vienezi propun un program care include nume precum Johann Strauss (tatăl și fiul), Josef Strauss sau Karel Komzák.

Concertul de Crăciun susținut de Johann Strauss Ensemble este un eveniment înscris pe agenda culturală a Sibiului, fiind finanțat de Consiliul Local Sibiu prin intermediul Primăriei municipiului Sibiu. De asemenea, concertul este susținut și de Consiliul Județean Sibiu.
Parteneri ai evenimentului sunt Fundația Con-A și ziarul Turnul Sfatului, iar sponsori sunt Flaro, Hotelul Hilton Sibiu, Romgaz, Max Developement, Tondach, Clinica Ofta Total, Print Atu, Plastic Pro, florăria Tulipa și restaurantul Pardon.

Sursa: TurnulSfatului.ro

No Comments Yet.

Leave a Reply