Despre Noi

Cine suntem noi

 

SIGLA 2018-BUON GUSTO-ANTET DOCUMENTE
Suntem o afacere de familie.

Pe o strada linistita plina de istorie. Asa am putea descrie zona si amplasamentul pensiunii noastre din orasul Sibiu. Strada Constantin Noica asa cum este numita in zilele noastre incepand din anii 90', a purtat numele istoricului si politicianului Eugen Friedenfels, iar in anul 1947 isi schimba numele in strada Moscova.

Pensiunea Buon Gusto Sibiu este amplasata in centrul orasului, la o distanta de 5 minute de mers pe jos fata de centrul vechi. Dispunem de 13 camere fiecare cu personalitate proprie, ce poate gazdui standard pana la 30 de persoane.

Masa de dimineata este la alegerea fiecarui oaspete, insa va putem spune ca ne straduim sa va oferim o experienta culinara, cu o amprenta proprie a unui bucatar italian.

Si mai mult,cel mai important suntem noi oamenii care lucram aici si incercam sa va oferim dvs. o sedere cat mai placuta din partea unei familii,care doreste sa realizeze un lucru cu bun gust.

Fiecare are sarcini atribuite si ne straduim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dvs.
Prin urmare,daca doriti sa aflati alte informatii mai 'speciale' decat cele standard,nu ezitati sa intrebati gazda casei. Suntem mereu la dispozitia dvs. si pregatite cu sugestii!

 

Unde ne gasiti

Adresa noastra:

strada Constantin Noica nr. 53
Mun. Sibiu, Jud. Sibiu
CP 550169, Romania

Tel: 0040 751 479 640

Cum ajungeti la noi:

Pentru rezervari si oferte personalizate va rugam sa ne contactati la FORMULAR de CONTACT.

Va asteptam cu drag!